Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

MSc in Early Childhood Education/ Early Childhood Education with Special Needs

Tο AEGEAN OMIROS COLLEGE προσφέρει στην Ελλάδα ένα υψηλών προδιαγραφών μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών το οποίο οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου MSc in Early Childhood Education/ Early Childhood Education with Special Needs. Ο τίτλος αυτός πιστοποιείται και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.  

Το πρόγραμμα είναι part-time συνολικής διάρκειας 2 ετών και απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα πτυχιούχων και επαγγελματιών όπως παιδαγωγοί, δάσκαλοι, βρεοφονηπιοκόμοι, σχολικοί σύμβουλοι και άλλοι επαγγελματίες που εργάζονται σε σχετικούς με την εκπαίδευση τομείς όπως ψυχολόγοι και λογοθεραπευτές. Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόγραμμα το οποίο δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο εξειδικεύσεις, της προσχολικής αγωγής και αυτής για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Το MSc Early Childhood Education  /Early Childhood Education with Special Needs στοχεύει στο να αναπτύξει τα  επαγγελματικά και ακαδημαϊκά προσόντα των σπουδαστών και αποτελεί μία γερή βάση για απόκτηση διδακτορικού.

Οι κάτοχοι πτυχίου MSc in Early Childhood Education/ Early Childhood Education with Special Needs του University of Wales έχουν την ευκαιρία να εργαστούν τόσο με φυσιολογικά παιδιά, παιδιά που προέρχονται από διαφορετικά πολιτισμικά περιβάλλοντα (MSc in Early Childhood Education) όσο και με εξειδικευμένα περιστατικά όπως παιδιά με ειδικές αναπτυξιακές-νοητικές- νευρολογικές διαταραχές, μαθησιακές δυσκολίες  και ειδικές ανάγκες (MSc in Early Childhood Education with Special Needs).  

Μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες σε ποικίλους εργασιακούς χώρους στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα καθώς και ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε  παιδικούς σταθμούς, σχολεία, ειδικά σχολεία, κέντρα αποκατάστασης, κέντρα ειδικής αγωγής και ξενώνες παιδιών με χρόνια προβλήματα υγείας.

Προετοιμάζονται επίσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο.
Δείτε περισσότερα σε αυτή τη σελίδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου