Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Υποτροφίες σπουδών για 8 δαξίας 20.000+ και VIP PASS @XINIS για όλους!

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ οργανώνουν μέσω του NOESI.gr διαγωνισμό υποτροφιών σπουδών! 8 τυχεροί κερδίζουν υποτροφίες αξίας 20.000+ ευρώ! Όλοι κερδίζουν VIP PASS @XINIS EDU 12! Δείτε τα όλα στη σελ. www.noesi.gr/iek-xini

Κέρδισε μία υποτροφία στην Ειδική Αγωγή!


Για συμμετοχή στο διαγωνισμό, στείλτε από τη σελίδα www.noesi.gr/contact τα στοιχεία σας:
  • ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
  • E-MAIL
  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Οι υποτροφίες των τυχερών είναι συνολικής αξίας άνω των 20.000 ευρώ (!) για σπουδές από τον Φεβρουάριο 2012 στην ειδικότητα "Προσχολική Αγωγή Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες" (δείτε τα μαθήματα) και στα Ακαδημαϊκά Σεμινάρια με θέμα τις "Μαθησιακές Δυσκολίες" και το "Κοινωνικό Θέατρο". Όλοι - όλοι όσοι συμμετέχουν κερδίζουν ένα ΔΩΡΕΑΝ VIP PASS για το XINIS EDUCATIONAL FESTIVAL 2012!


Πραγματική ευκαιρία, για σπουδές & επιμόρφωση στην ειδικότητα που σας ταιριάζει


Όλοι θα λάβετε ενημέρωση για να παραλάβετε το VIP PASS @XINIS EDU 12!

Καλή τύχη σε όλους!
NOESI.gr

1 σχόλιο:

  1. Αν κοιτάξετε το τρέχον σενάριο όσον αφορά τις επιχορηγήσεις για την επέκταση των μικρών επιχειρήσεων, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν προσφέρει άμεσες επιχορηγήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα προγράμματα από την κυβέρνηση, μέσω των οποίων η SBA παρέχει επιχορηγήσεις για δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης που μπορεί να πραγματοποιήσει μια μικρή επιχείρηση. Στη συνέχεια, υπάρχουν έμμεσες επιχορηγήσεις με τη μορφή εγγυήσεων δανείων για μικρές επιχειρήσεις καθώς και επιδοτούμενα δάνεια, όπου λαμβάνετε δάνεια με μειωμένο επιτόκιο από την τράπεζα καθώς η κυβέρνηση πληρώνει μέρος του δανείου σας. Ή εάν αθετήσετε την πληρωμή του δανείου σας, η κυβέρνηση πληρώνει την τράπεζα για λογαριασμό σας. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν άφθονες ευκαιρίες για χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων και επιχορηγήσεις μέσω του κ. Pedro και της εταιρείας χρηματοδότησής του. Προσφέρουν δάνειο με επιτόκιο 2%, το οποίο είναι πολύ προσιτό. Ως ιδιοκτήτης νεοσύστατης επιχείρησης, πρέπει απλώς να προσπαθήσετε να βρείτε αυτό που είναι πιο κατάλληλο για τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
    Επικοινωνήστε με τον κ. Pedro στο pedroloanss@gmail.com / Κείμενο Whatsapp: +1 863 231 0632 για δάνεια.
    Τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή